КНП "Центр комунікації"
Головна Новини  У Vcentri Hub: Шевченківський провели для студентів Фінансово-правовового коледжу лекцію «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна в умовах війни»

 У Vcentri Hub: Шевченківський провели для студентів Фінансово-правовового коледжу лекцію «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна в умовах війни»

25/09/2023 У Vcentri Hub: Шевченківський провели для студентів Фінансово-правовового коледжу лекцію «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна в умовах війни» Поки ворог готує чергові інформаційні операції, аби нас залякати, ми продовжуємо навчатися та ламаємо їхні плани!

 У Vcentri Hub: Шевченківський провели для студентів Фінансово-правовового коледжу лекцію «Медіаграмотність. Інформаційна гігієна в умовах війни».

Журналісти Телеканалу «Київ» Богдан Буткевич та Олена Вострова розповіли слухачам, якими джерелами інформації варто користуватися та як убезпечити себе від негативного впливу ІПСО на підсвідомість. Також спікери поділилися з молоддю основними техніками та прийомами, за допомогою яких росія поширює антиукраїнську пропаганду.

Лекція згодом перетворилася на жваве обговорення фейків та маніпуляцій у соціальних мережах. 

Дякуємо лекторам за важливі та корисні знання!

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний